Tervetuloa tutustumaan Oscar eCommercen referensseihin ja asiakaskokemuksiin. Olemme ylpeitä voidessamme jakaa tarinoita ja kokemuksia siitä, miten olemme tuottaneet lisäarvoa ja ratkaisuja eri toimialoilla. Asiakaskokemuksemme ovat meille tärkeitä ja haluamme jakaa niitä avoimesti ja rehellisesti. Tutustu referensseihimme, kysy lisätietoja ja ota yhteyttä meihin, mikäli haluat keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Kiitos kun olet kiinnostunut yrityksestämme ja referensseistämme!

Oscar eCommerce – Referenssi asiakkaita

FSM Oy

FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

FSM:lle on rakennettu muun muassa Adeona-integraatio, joka yhdistää verkkokaupan, ERP toiminnanohjausjärjestelmän ja Adeonan PIM tuotetiedonhallinnan. Lisäksi olemme toteuttaneet FSM:n ja FSM:n tytäryhtiöiden (ETD Finland Oy & Avecom Suomilammi Oy) kanssa useita onnistuneita verkkoliiketoiminnan projekteja.

Menumat Oy

Menumat on Suomen markkinoilla ainoa ruokapalveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen pakasteruokia valmiina kokonaisuuksina koteihin ja palvelukoteihin.

Verkkokaupan lisäksi toteutimme hoivakohteiden vaatiman kuuden viikon ruokalistan kierron, josta hoivakotien asiakkaat voivat tilata omille asiakkailleen ravitsemussuositusten mukaan aamupalat, lounaat, päivälliset, välipalat ja iltapalat.  Verkkoliiketoiminnan ja toiminnanohjausjärjestelmän yhdistelmä myös automatisoi tilausten käsittelyä säästäen merkittävästi Menumatin aikaa ja resursseja. Lue lisää kumppanuudestamme Menumatin kanssa täältä: Verkkoliiketoiminta automatisoi Menumatin ruokatilaukset

Bikeshop.fi

Bikeshop.fi on Suomen monipuolisin, nopein ja luotettavin pyöräilyn verkkokauppa.

Bikeshop edustaa Oscar eCommercen B2C puolta suurilla myyntivolyymeillaan ja sinne onkin rakennettu monia erilaisia kuluttajakaupan ominaisuuksia, kuten esimerkiksi myyntiä edistävä kanta-asiakasjärjestelmä.

Pirkka-Hitsi Oy

Pirkka-Hitsi on hitsausalan erikoisliike, joka myy, vuokraa ja huoltaa kaiken tarvittavan hitsaukseen liittyen.

Heillä on käytössään useampia Oscarin työkaluja. Pirkka-Hitsi  myy tuotteitaan koko Suomen alueella ja ovat nyt huomanneet, että järjestelmähankkeen, paremmin toimivan verkkosivun ja ERPin ansiosta on saatu todella paljon uusia asiakkaita ja näkyvyys on parantunut huomattavasti. Lue lisää Pirkka-Hitsin mietteistä täältä: Oscar T5 tukkukaupan ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa Tampereen Pirkka-Hitsi Oy:n toimintaa

Tehdäänkö sinunkin verkkokauppatarinastasi menestys? Ota yhteyttä!

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.