Kotimainen koodi, maailmanlaajuinen menestys – Oscar eCommercen tekee verkkokaupastasi ylivertaisen

Tervetuloa tulevaisuuden verkkokauppaan, jossa yhdistyvät sulavasti B2B verkkokauppa-alustan vaatimukset ja perinteisen verkkokaupan parhaat ominaisuudet. Olemme ylpeitä, että saamme esitellä kotimaisen koodin voiman, joka takaa paitsi verkkokauppa-alustan vakauden ja tehokkuuden mutta myös lähellä olevan asiantuntijatiimin, joka on aina valmis tukemaan sinua.

B2B-verkkoliiketoiminnan puolella mahdollisuudet ovat rajattomat. Voit myydä laajaa valikoimaa tuotteita varaosista valtaviin työkoneisiin tai esimerkiksi hyödyntää innovatiivisia portaaliominaisuuksiamme, kuten vaikka huoltoportaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että voitte hallinnoida tilauksianne, seurata varastoanne ja ylläpitää asiakassuhteitanne yhdessä paikassa.

Markkinoiden parhaiden perinteisten verkkokauppaominaisuuksien lisäksi tarjoamme helppokäyttöisen hallinnan, turvalliset maksutavat ja responsiivisen käyttöliittymän, jotka ovat aina käytettävissänne. Kuitenkin se, mikä todella erottaa meidät kilpailijoistamme, on sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen. Asiantuntijamme ja koodarimme ovat vain puhelinsoiton päässä valmiina auttamaan, kehittämään ja mukauttamaan alustaa vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Kun valitset Oscar eCommercen, valitset enemmän kuin verkkokauppa-alustan. Valitset kumppanuuden, joka vie liiketoimintanne uudelle tasolle. Tutustu tulevaisuuden tapaan tehdä verkkokauppaa ja kokonaisvaltaista B2B-verkkoliiketoimintaa, missä toiminnallisuus ja käyttäjäystävällisyys kohtaavat.

Oscar eCommercen etuna aidosti toimiva ERP-integraatio

Verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän yhteistoiminta on olennainen osa menestyvää toimintaa verkossa. Se luo perusta tehokkaalle ja virtaviivaiselle liiketoiminnalle, joka vähentää manuaalista työtä ja virheitä. Oscar eCommerce on suunniteltu yhteen Oscarin toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Kokonaisuudessaan yhdistelmä tuo synergiaetuja, jotka edistävät tehokasta liiketoimintaa. Tämän tyyppinen integraatio ei ole vain kilpailuetu, vaan se on välttämätön osa modernia liiketoimintaa. Lue lisää ERP-integraation tärkeydestä blogikirjoituksestamme: Verkkokauppa ja ERP – Miksi verkkokaupan taustalla tarvitaan toiminnanohjausjärjestelmä?

Ota yhteyttä!

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.